Jukebox chromen onderdelen restauratie

Begint uw jukebox slijtage te vertonen? Zonde natuurlijk! Bij MFH Heijnen knappen we uw jukebox weer op. De jukebox wordt weer zo goed als nieuw. U kunt ons inschakelen voor de restauratie van uw jukebox. Verchromen is onze specialiteit. Laat de versleten chromen onderdelen opknappen. We gaan zeer nauwkeurig te werk.

Hoe werkt het verchromen?

Dat veel mensen kiezen voor het verchromen van jukebox onderdelen is niet zo gek. De kosten zijn relatief laag en u krijgt er veel voor terug. Met het verchromen creëren we een sterke, beschermende laag. Deze is bestand tegen corrosie en slijtvast. Bij verchromen het verchromen van de jukebox onderdelen wordt een chroomlaag aangebracht op de metalen onderdelen.


Om het mooiste eindresultaat te krijgen is restauratie soms noodzakelijk. Hierbij worden eerst de oude lagen verwijderd. We verwijderen alle oneffenheden uit het materiaal, voor de nieuwe chroomlaag moet deze zo glad mogelijk zijn. Anders zijn deze terug te zien door de nieuwe laag. Het product wordt opnieuw verchroomd. Hierbij kunnen diverse mogelijkheden worden toegepast. Hoe wilt u dat het eindproduct er precies uit ziet? Mat, glanzend, het is allemaal mogelijk.

De werkzaamheden van MFH Heijnen

Niet alleen voor het verchromen van jukebox onderdelen kunt u bij ons terecht. Ons bedrijf houdt zich bezig met verschillende methodes van metaalbewerking- en afwerking. Zowel nieuw metaal als de restauratie van oude metalen, wij pakken het aan. Naast jukeboxen kunt u denken aan het opnieuw verchromen van oldtimers. U kunt ons bellen voor het restaureren van onderdelen van auto’s en motoren met metalen als messing, RVS, staal, koper en aluminium.

Laat uw jukebox opknappen

Uw jukebox is na al die jaren wel aan een opknapbeurt toe. De chromen onderdelen zijn niet meer mooi. Wij gaan voor u aan de slag. Wij vervullen uw wensen, we horen graag wat we voor u kunnen doen.

Neem contact op voor meer informatie

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Laat het ons weten! Met 30 jaar ervaring bieden we oplossingen op maat. Wat uw wensen ook zijn, wij luisteren en handelen. Persoonlijk advies in alle eerlijkheid. De oude chromen onderdelen van de jukebox opnieuw verchromen? Bij MFH Heijen bent u aan het goede adres. Neem contact op en ontdek de mogelijkheden voor uw jukebox.